Detaje

Deutschcolor

Fabrika Deutschcolor e ndertuar me nje arkitekture moderne dhe me nje siperfaqe prej mijera metra katrore, eshte nje nga fabrikat me te medha ne rajon ku aparaturat flasin fjalen e fundit te teknologjise. Deutschcolor eshte fabrike qe prodhon materiale te ndryshme ndertimi me kapacitet prodhimi 500 000 ton dhe 120 milionë litra çdo vit. Deutschcolor është rritur me shpejtësi në nivel global me qëllim që të jetë e pranishme në çdo vend në mbarë botën. Fabrika eshte e pozicionuar ne autostraden Tirane – Durres km. 19.

  • /