Kompleks Vilash “Rolling Hills 2”

 

PROJEKT NE PROCES

 

“Rolling Hills 2” është një kompleks rezidencial me vila në një nga zonat më të mira të Tiranës (zona jug-lindore, pranë TEG). Ky kompleks i përbërë nga vila individuale 2-katëshe me lulishte dhe pishinë, me një infrastrukturë bashkohore, ofron qetësi dhe komoditet për çdo familje.