Resort “Drymadhe”

 

PROJEKT NE PROCES

 

Resorti (hoteleri) eshte i pozicionuar ne Drymadhe, e cila është një nga zonat më të bukura për turizmin në vendin tonë. Me një peisazh për tu admiruar në bregdetin Jon, infrastrukturë moderne, gjelbërim dhe lulishte, arkitekturë avangarde dhe me një brand lider në industrinë e turizmit, do ta bëjnë këtë një resort unik në bregdetin shqiptar.