Detaje

“Godinë banimi dhe shërbimesh 7 dhe 11 kat, me 2 kat parkim nëntokë”, Rruga “Aleksandër Moisiu”, Njësia Administrative nr.4, Tiranë.

 

Pozicionuar në një zonë që njihet për ajrin e pastër, kjo godinë polifunksionale përfshin 1 kat shërbime, 10 kate banim si dhe 2 kate parkim nëntokësor. Pozicionimi në këtë zonë, estetika dhe funksionaliteti, e bën atë shumë të dëshiruar si për banim edhe për biznes.

 

  • /